Venda ordinadors i portàtils de segona mà

Oferim 2 anys de garantia

Si estàs pensant en comprar un ordinador o un portàtil nou, potser et convé plantejar-te la possibilitat de comprar un de segona mà. Els ordinadors i portàtils de recondicionats són una opció econòmica i ecològica que et pot oferir un bon rendiment per a les teves necessitats informàtiques.

A Dr. Windows Serveis informàtics trobarà l'opció que més s'adapti a les seves necessitats i al seu pressupost. Contacti amb nosaltres i l'informarem dels models d'ordinadors que tenim disponibles actualment de segona mà i a molt bon preu. No deixi escapar aquesta oportunitat i aconsegueixi el seu ordinador reacondicionat amb totes les garanties.

Els ordinadors recondicionats de Dr Windows són equips revisats, netejats i actualitzats per professionals qualificats, que els deixen en perfecte estat de funcionament i els doten dels millors components i programari. Així, podràs gaudir d'un ordinador ràpid, segur i eficient, amb un rendiment similar al d'un equip nou, però amb un preu molt més econòmic.

Si està buscant una manera d'estalviar diners i alhora disposar d'un ordinador de qualitat, potser li interessi el nostre servei d'ordinadors recondicionats. Oferim una àmplia gamma d'ordinadors usats, revisats i garantits per professionals informàtics. Els nostres ordinadors recondicionats tenen un rendiment òptim i s'adapten a les seves necessitats i pressupost. A més, li oferim un servei tècnic personalitzat i eficaç per a qualsevol incidència o dubte que tingui amb el seu ordinador. No es conformi amb un ordinador vell o obsolet, contacti amb nosaltres i li informarem sobre les nostres ofertes d'ordinadors recondicionats.

Posis en contacte amb nosaltre i l'informarem dels models que tenim disponibles actualment. Tenim una àmplia gamma d'ordinadors de diferents marques, característiques i preus, tots ells revisats i garantits. Pot contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic. Estarem encantats d'atendre'l i assessorar-lo perquè trobi l'ordinador que millor s'adapti a les seves necessitats.

Estalvi de diners

Els ordinadors i portàtils de segona mà tenen uns preus molt inferiors als dels nous, sense renunciar a una bona qualitat i funcionalitat. Així pots disposar d'un equip informàtic adequat al teu pressupost i a les teves necessitats.

Contribueixes al medi ambient

Els ordinadors i portàtils tornats a condicionar eviten que es generin residus electrònics que poden ser contaminants i difícils de reciclar. Així dones una segona vida a uns productes que encara poden ser útils i evites el consum excessiu de recursos naturals.

Disposes d'un servei postvenda

Els ordinadors i portàtils recondicionats que compres compten amb 2 anys de garantia, el que et dóna una tranquil·litat i una seguretat en cas que tinguis algun problema amb el teu equip. A més, pots comptar amb l'assessorament dels professionals que et poden ajudar a triar el millor producte per a tu. Com veus, comprar un ordinador o un portàtil de segona mà és una bona opció si vols renovar el teu equip informàtic sense gastar massa ni malbaratar recursos. Només has de buscar la millor oferta