Serveis informàtics

Servei tècnic

Dr Windows és un servei tècnic informàtic que ofereix solucions ràpides i eficaces per a tot tipus de problemes amb els ordinadors. Des de la instal·lació i configuració de programari i maquinari, fins a la reparació i optimització del sistema operatiu, passant per la recuperació de dades, la seguretat informàtica i el manteniment preventiu.

Dr Windows compta amb un equip de professionals qualificats i experimentats que es desplacen al domicili o empresa del client per a realitzar el servei. A més, disposa d'un laboratori propi on es poden fer diagnòstics més complexos i reparacions més especialitzades. Dr Windows té una àmplia cartera de clients satisfets que avalen la seva qualitat i garantia. Si necessites un servei tècnic informàtic de confiança, contacta amb Dr Windows i et donarem una solució personalitzada.


Còpies de seguretat

Amb el nostre sistema de còpies de seguretat seguretat protegim servidors, estacions de treball, màquines virtuals i les dades de Microsoft 365.

Vostè pot estar tranquil que les seves dades estan a salvo en cas d'una emergència. El nostre sistema fa una còpia de seguretat automàtica de tot el contingut del seu servidor cada dia i l'emmagatzema en un lloc segur i xifrat. Així, si es produeix algun problema amb el seu servidor, vostè pot restaurar la seva informació amb només uns clics.

El nostre sistema de còpies de seguretat seguretat li ofereix la tranquil·litat que necessita per gestionar el seu negoci online sense preocupacions.


Antivirus i seguretat

Feu el que feu en línia, manteniu-vos protegits. Aquesta és una frase que hauríeu de tenir sempre present quan navegueu per Internet. Per què? Perquè hi ha molts riscos i amenaces que poden afectar la vostra privadesa digital, com ara virus, hackers, suplantació d'identitat, robatori de dades o ciberassetjament.

Per això, és important que seguiu alguns consells per protegir-vos en línia:
  • Utilitzeu una contrasenya forta i única per a cada compte que tingueu. Una bona contrasenya és una combinació de lletres, números i símbols que no tingui cap relació amb la vostra vida personal. No utilitzeu la mateixa contrasenya per a diferents comptes ni la compartiu amb ningú.
  • Activeu l'autenticació de dos factors sempre que sigui possible. Aquesta és una mesura de seguretat que us demana un codi addicional quan inicieu sessió des d'un dispositiu nou o desconegut. Podeu rebre el codi per SMS, correu electrònic o mitjançant una aplicació com Microsoft Authenticator, que us permet iniciar sessió sense contrasenya des del vostre telèfon.
  • Reviseu l'activitat recent del vostre compte de Google o Microsoft. Així podreu detectar qualsevol accés sospitós o no autoritzat i prendre mesures per solucionar-ho.
  • Manteniu els vostres dispositius actualitzats amb les últimes versions del sistema operatiu i dels programes que utilitzeu. Així podreu evitar vulnerabilitats de seguretat que podrien ser explotades pels atacants. També és recomanable que utilitzeu un antivirus i un firewall per protegir el vostre ordinador o mòbil.
  • Compreu i realitzeu operacions bancàries només en llocs web segurs i de confiança. Com podeu saber si un lloc web és segur? Hi ha alguns indicadors que us ho poden dir, com ara el protocol HTTPS (que significa que les dades es transmeten de forma xifrada), el candau verd al costat de la barra d'adreces o el certificat de seguretat del lloc web.
  • Connecteu-vos amb els vostres éssers estimats, treballeu i gaudeix dels vostres dispositius domèstics intel·ligents amb precaució. No doneu informació personal o financera a persones desconegudes o que us demanin ajuda per correu electrònic o xarxes socials. No cliqueu en enllaços o arxius adjunts sospitosos que us puguin enviar. No utilitzeu xarxes Wi-Fi públiques o no segures per accedir a serveis sensibles com el banc o el correu electrònic. I configureu els vostres dispositius domèstics intel·ligents amb contrasenyes fortes i xifratge. Seguint aquests consells, podreu fer el que feu en línia sense preocupar-vos per la vostra privadesa digital.

Recordeu que Dr. Windows us pot ajudar a resoldre qualsevol problema que tingueu amb els vostres dispositius o comptes de Microsoft. Només heu de contactar amb nosaltres i us atendrem amb professionalitat i eficàcia.