Serveis informàtics amb experiència professional

Qui som?

Dr. Windows som empresa amb més de quinze anys d'experiència professional. Amb oficines i centres de treball localitzades al Palau d'Anglesola a la comarca del Pla d'Urgell a Lleida i a Barcelona ciutat. La nostra àrea de servei és arreu de Catalunya.

Estem enfocats a petites i mitjanes empreses que vulguin tenir un servei informàtic amb atenció personalitzada, de confiança i qualitat amb un alt grau de de comunicació i relació humana.

La nostra empresa té com a missió oferir solucions informàtiques de qualitat i adaptades a les necessitats de cada client. Per això, ens basem en una comunicació fluida i una relació humana excel·lent amb tots els que confien en nosaltres. Creiem que aquesta és la millor manera de crear una sinèrgia positiva i productiva, que permet als nostres clients aprofitar al màxim els avantatges de la tecnologia informàtica, explorar noves oportunitats i desenvolupar idees innovadores i molt productives pel seu negoci.

El nostre repte és ajudar al seu negoci i a aprofitar al màxim les tecnologies de la informació per millorar l'eficiència i l'efectivitat de l'empresa. Sabem que el mercat és cada vegada més competitiu i que les necessitats dels clients són cada vegada més exigents. Per això, oferim solucions innovadores i adaptades a cada cas, que li permetin optimitzar els seus processos, reduir els seus costos i augmentar la seva rendibilitat.

Treballem amb un equip de professionals qualificats i amb experiència per a poder donar solució als problemes o necessitats de seu negoci. El nostre objectiu és ser el seu soci tecnològic de confiança i acompanyar-lo en el seu creixement i transformació digital.

Tenim un ampli ventall de productes per cobrir les seves necessitats de la petita i mitjana empresa que podem oferir un servei 360 que inclou consultoria IT, servei tècnic informàtic, manteniments, telefonia fix i mòbils, intertnet, programació a mida, programes de gestió, Hosting, Cloud, un conjunt d'eines per reforçar la seguretat de les dades del seu negoci, etc. A preus molt competitius.

La comunicació és l'inici d'una bona relació. Parlant la gent s'entén.